Tuesday, September 10, 2013

new sem , new spirit

p/s: ouh dear lovely blog , forgive me ! long time not see .

sekejap je rasa 3 bulan ++ bercuti - cuti malaysia di rumah , nasib lah buat part time so tak rasa sgt apa itu kebosanan dan berbaloi dapat duit gaji sendiri + duit elaun , aha


skrg dah kembali ke 'student life' dan sekarang akan menghadapi FYP , final year project , OMG , seram dgr and bertambah seram bila belumpun naik sem aritu ada madam siap da buat fyp group untuk kos ktorg and posted 'provide a title for each of u at least one title' huhu apa tajuk aku nak buat ? serius aku masih tercari - cari idea itu T_T


urmmm mmm , apa ek yang sesuai and related dgn kos aku .. 
... nanti sambung lg k , see u soon ! masa itu emas .

0 comments: