Sunday, June 29, 2014

Ramadhan Al-Mubarak .

Salam Ramadhan Al-Mubarak untuk semua muslimin dan muslimat di seluruh dunia :)
Semoga Ramadhan kali ini akan bermula dengan seribu kebaikan dan diakhiri dengan sejuta kenikmatan untuk setiap hambaNya , amin :)





Friday, June 20, 2014

syukur .

alhamdulillah , syukur atas segala nikmat dan kurniaan daripadaNya :')
selesai akhirnya perkara untuk tahun ini .. moga diberikan kekuatan untuk menghadapi rintangan dan ujian yang bakal mendatang dan menjadi lebih matang dalam mengharungi nya , amin ..


Sunday, February 16, 2014

Aku Mohon .

berhabuk lepuk laman yang bersawang ni , maafkan aku .
tugasan sekeliling yang buat aku tak berkesempatan untuk menjenguk muka pintu di sini .

sem baru telah bermula ,
AKU MOHON PADAMU semoga dipermudahkan bagiku untuk menjalani FYP2 merangkap sem terakhir aku di sini ,
AKU MOHON PADAMU semoga diberikan jalan bagiku untuk melakukan tugasan-tugasan bagi ketiga-tiga subjek pada sem ini ,
AKU MOHON PADAMU semoga dipermudahkan urusanku pada tahun ini , dan moga ia berjalan seperti yang dirancangkan ,
amin ,
amin ,
amin ya Rabbal Alamin ..

Alhamdulillah ,
hari ini mencecah tahun ketiga bagi aku dan si dia , rasa syukur yang amat ke hadrat Ilahi atas segalanya . teringat kembali kenangan manis waktu kami mula berkenalan , hanya kerana 'Aiskrim Malaysia' terus melangkah ke sebuah ikatan yang indah sehinggalah sekarang dan insyaAllah akan ke peringkat seterusnya , terima kasih atas segalanya sayang :') u are the one that i want to complete in my life , happily forever and ever , there is one of happiness in our life where is  to love and be loved . one four three sayang !

Tuesday, January 14, 2014

Makan dalam .

Da lama aku pendam rasa hati ni , tak tahu kenapa , sengaja nak uji diri atau memang betul-betul luah perasaan ? :') papepun terima kasih diucapkan , esok-esok buat lagi , aku tak ragu-ragu lagi . Saban kali dirasai . K bye , gudnyte !

Published with Blogger-droid v2.0.10

Tuesday, September 10, 2013

new sem , new spirit

p/s: ouh dear lovely blog , forgive me ! long time not see .

sekejap je rasa 3 bulan ++ bercuti - cuti malaysia di rumah , nasib lah buat part time so tak rasa sgt apa itu kebosanan dan berbaloi dapat duit gaji sendiri + duit elaun , aha


skrg dah kembali ke 'student life' dan sekarang akan menghadapi FYP , final year project , OMG , seram dgr and bertambah seram bila belumpun naik sem aritu ada madam siap da buat fyp group untuk kos ktorg and posted 'provide a title for each of u at least one title' huhu apa tajuk aku nak buat ? serius aku masih tercari - cari idea itu T_T


urmmm mmm , apa ek yang sesuai and related dgn kos aku .. 
... nanti sambung lg k , see u soon ! masa itu emas .